hyresbostäder | Norrmalm

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Norrmalm
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Norrmalm: Hitta nästa hyresbostad här!

Det är inte lätt att finna bostad i innerstadsdistrikten i dag. Om du söker efter en hyreslägenhet i Norrmalmdistriktet så är det viktigt att du är aktiv och uppsöker alla nya annonser så fort som de kommer på marknaden. BostadsPortal samlar alla hyresbostäder på en plats så att du kan hålla koll på allt som händer på den lokala hyresmarknaden.
 

Välkommen till Norrmalm

Norrmalm är en central stadsdel i Stockholms innerstad, och den södra delen brukar även kallas Stockholm city. Det kan vara lätt att förväxla gatuadresser i Vasastan och i Norrmalm, men svaret ligger i postnummerområdet: börjar postnumret på 111 är det Norrmalm (eller Gamla stan), om det börjar på 113 är det Vasastan. Ombyggnader under 1950-1960-tal resulterade i Sergels torg, Hötorgs-city, sammanbindningen av tunnelbanan norra och södra grenar samt Klaratunneln. Här finner du Nationalmuseum, Operan, Kungsträdgården, PK-huset och Sergels torg, med många fler kända byggnader. För dig som söker bostad i Norrmalm så är det viktigt att vara ute i god tid och att rikta dina önskemål om bostad till hyresvärdarna så snart som möjligt. Pröva med ett HittaBostadsPaket och skapa ett bevakningsmail så att du inte missar de nya bostäder som dyker upp på Norrmalm.
 

Du kan söka direkt på sidan

Önskar du att hyra en hyreslägenhet i och omkring Norrmalm, har du kommit till rätt ställe. På denna sida ser du de lediga hyreslägenheter som finns tillgängliga just nu.

I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att kolla bostadsannonser med lägenheter i förstahand eller andrahand. Bredda din sökning så mycket som möjligt så att du inte går miste om ditt framtida drömboende!

Det kommer hela tiden nya annonser med lediga bostäder på Norrmalm på sajten

Om du inte fann exakt rätt hyresbostad vid just detta besök, så kan du enkelt prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hyresrätt blir ledig nära dig.

Var uppmärksam på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som ligger i postnummerområdet Norrmalm i Stockholm kommun. Om du inte letar efter just det, kan du välja att ändra i dina sökkriterier ovan och se andra hyresrätter, både utanför Norrmalm och i andra kommuner i landet.

Hitta lägenhet på Norrmalm

På BostadsPortal samlar vi alla lediga hyresrätter i hela Sverige. Vi har tusentals egna unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att få tag på lägenhet ska du kontakta hyresvärden direkt.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta Norrmalms uthyrare med en gång.

Lycka till!

Support
Blogg