Lediga studentbostäder i Skövde

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Skövde
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
2 valda
annonser
OK
Storlek
1 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Grattis till att ha kommit in på Skövde Högskola. Du kan se fram emot spännande kommande studietid i Skövde, den lilla metropolen mellan Vänern och Vättern. Här finner du allt som du behöver av uteliv, natur, fritidssysslor, vintersport och, förstås spännande ämnen att studera.

Att studera i Skövde

Högskolan i Skövde är stolt över att vara Sveriges minsta högskola, med målet att inte att vara ”störst, bäst och vackrast”, utan bara bäst. Det handlar om kvalitet i utbildningen och närhet till arbetslivet under din studietid. Skövde har en bra medieutbildning, med inriktning på bland annat digitalt berättande, men du kan även specialisera dina studier inom sjukvård, ekonomi eller skola.

Studentboende i Skövde

Många studenter väljer att börja sin studietid i studentrum, studentlägenhet eller studentkorridor. Boendena kan vara olika stora; en eller två rum, med kök eller kokvråer eller studentkorridorer med delat kök och gemensamma lokaler.  Men efterfrågan på studentbostäder i Skövde kan i början av terminerna vara stor, och då är det viktigt att tänka alternativt.
Det betyder att du ska leta även bland andrahandskontrakt, med kortare uthyrningstid, eller se om du kan dela bostäder med andra studerande. Det är också en god idé att leta utanför centrala Skövde, och i de omkringliggande kommuner och orter som du kan pendla från exempelvis Stenstorp, Falköping och Skövde.

Sök studentbostad på BostadsPortal

På BostadsPortal söker du bostadsområde och boendetyp bland våra annonser.  Här finner du både små och stora hyresvärdar som kan erbjuda lägenheter, rum, hus och stugor. Hitta hyresrätter i förstahand, andrahand, och även rum för inneboende. Leta bland de nya annonser som dagligen dyker upp på vår portal och var aktiv ta direktkontakt med din potentiella hyresvärd.

Så här söker du bostad på BostadsPortal i tre steg:

Fler lästips för dig som letar studentbostad

15 tips! Så hittar du studentbostad
Att bo som inneboende
Ska vi byta bostad med varann?
Tänk också på att du som fulltidsstudent ska folkbokföra dig på din studieort. Och glöm inte att söka studiemedel och eventuellt bostadsbidrag så att du kan betala hyran.


Lycka till med din framtida studietid i Skövde!

 

Support
Blogg