Lediga studentbostäder i Halmstad

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Halmstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
2 valda
annonser
OK
Storlek
1 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Finn ditt studentboende i Halmstad

Välkommen till hamnstaden Halmstad! Här kan du som student finna Högskolan i Halmstad.

Ny som student i Halmstad

Som ny student kan det bli mycket att tänka på – speciellt när du samtidigt flyttar till en ny stad. Det handlar om Nollning, kurslitteratur och studentkårer, men också om att komma ihåg flyttanmälan, att söka bostadsbidrag och studiemedel. Läs Högskolan i Halmstads kårs checklista för fler goda råd.
 När du söker studentbostad är det alltid viktigt att vara ute i god tid, och helst börja leta bostad så fort du fått ditt antagningsbesked. Ännu bättre är faktiskt om du kan börja undersöka bostadsmarknaden redan när du söker din utbildning. På så sätt får du en bra bild över i vilka områden du helst vill bo, och vilka nivåer på hyra du är beredd på att betala.

Flera tips från vår blogg om hur du som student ska leta bostad:

Studentlägenheter i Halmstad

Bo i studentlägenhet 

Många bor i studentlägenheter den första tiden som student, en del under hela sin studietid. Att bo i studentkorridor eller i fastigheter där det bara finns studentbostäder kan vara ett bra sätt att snabbt lära känna andra studenter. Du har då i regel eget kök och badrum men tillgång till gemensamma trivselutrymmen, förutom om du bor i studentkorridor då du ofta delar även kök. Du kan finna studentbostäder via Halmstads studentkår.

Dela lägenhet eller hus

Många studenter föredrar att bo i vanliga lägenheter. Ensamma, med sin partner eller med andra studerande. Vill du bo med några kompisar kan ni dela en större lägenhet, ett hus eller en villa.

Bo i stuga

Halmstad ligger vid Nissans mynning i Laholmsbukten och för den som vill ger detta unika möjligheter att finna en egen liten stuga på Östra stranden. Varför inte bo med havet och högskolan nästgårds.

Sök bostad genom BostadsPortal

Börja med att skapa en Sökesannons. Lägg ner lite kraft och tid på att beskriv dig själv och vad du letar efter så att din nästa hyresvärd enkelt kan upptäcka dig. Välj ett bra foto (tänk CV). Här får du fyra goda skäl att skapa en Sökesannons för dig som student. Och om du inte vill missa ditt drömboende kan du skapa ett bevakningsmail och bli uppdaterad varje gång som det kommer en ny annons på BostadsPortal som passar dina önskemål. Sök alltid brett, så att du får ett större urval att välja mellan. När du funnit en annons som verkar intressant är det dags att ta kontakt med hyresvärden. Då kan det vara dags att skaffa ett HittaBostadsPaket.  

Lycka till med dina studier i Halmstad!

Support
Blogg