Senaste hyresbostäder

Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

De senaste lediga hyresbostäderna i hela Sverige

På bostadsmarknaden handlar det oftast om att vara först på bollen. Här kan du finna de allra senaste annonserna som lagts upp på BostadsPortal så att du får en bättre chans att vara den första som kontaktar hyresvärden och därmed öka dina chanser att finna ditt drömboende.

När du funnit en intressant annons så kontaktar du hyresvärden

BostadsPortal har inga egna boenden utan det är annonsören som du ska kontakta. Läs på annonsen om hur du ska göra. Om det finns en grön symbol så krävs det att du köper ett Hittabostadspaket för att få tillgång till kontaktuppgifterna till annonsören. Du kan läsa mer här om HittaBostadsPaketets pris och villkor. Vi rekommenderar också att du skapar ett bevakningsmail. Med ditt bevakningsmail blir du hela tiden uppdaterad när det dyker upp nya annonser som passar dina önskemål, och det är helt gratis.
Läs mer om bevakningsmail och hur du aldrig missar en annons igen här.

Sök på sidan

Du kan klicka på kartan om du hellre vill se nya annonser för ett specifikt område, eller om du har andra krav till din bostad kan du specificera inställningarna. För exempel om du är på väg till att bli förälder vill det vara god ide att ändra i ”Barnvänligt” för att hitta just din drömbostad i ett gott område för att starta en familj.
 

Support
Blogg