hyresbostäder

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
 

annonser

Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

De billigaste hyresbostäderna i hela Sverige just nu.

Billig, billigare, billigast

Letar du efter en lägenhet med lägre hyra? Här kan du finna de billigaste hyresbostäderna är aktuella på BostadsPortal idag. Det är här du ska leta om du redan vet att du känner att det är dags att dra åt svångremmen. Kom bara ihåg att dubbelkolla allt som låter för bra för att vara sant. BostadsPortal har en valideringsprocess, där vi kontrollerar de nyupplagda annonserna på sajten, men det kan fortfarande slinka igenom annonser av personer som försöker utnyttja den tuffa bostadsmarknaden. Du kan läsa mer på vår blogg om hur du skyddar dig mot annonsfusk här.

När du söker billigt

Om du söker en hyresbostad just nu och letar efter något billigt så kan du börja leta här. Kom bara ihåg att om det låter för bra för att vara sant, så ska du använda dig av ditt sunda förnuft. Betala aldrig i förväg för en osedd lägenhet och se till att den som erbjuder lägenheten har laglig rätt att hyra ut den.  Läs gärna mer om hur du skyddar dig mot annonsfusk på vår blogg.

Att söka på BostadsPortal

Dessa annonser är sorterade efter pris men du kan också ändra i inställningarna för att specificera dina önskemål. Exempelvis om du har barn som gillar att vara ute i naturen vill det vara god ide att ändra i ”Egen tvättmaskin” så passar annonserna bättre dina önskemål.

Andra sidor du kan kolla på:

Senaste Populäraste Mest exklusiva

Lycka till med bostadssökandet!

Support
Blogg