hyresbostäder Båstads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Båstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
7 valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Liknande annonser:
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Bo i Båstad

”Flytta hit och bo på Sveriges vackraste halvö!
Många förknippar Bjärehalvön med Båstad och då löper tankarna till tennis, after beach och sena nätter. Vissa tänker på kultur, till exempel den välbesökta Lilla Filmfestivalen, som lockar intressanta filmskapare till Båstads lilla biograf vid torget medan andra tänker på de unika boutiquerna. På Bjärehalvön öppnar sig ett spännande saltstänkt landskap, där karga stupande klippor gränsar till omsorgsfullt brukad jord. Små stigar leder djupt in i de sägenomspunna snapphaneskogarna, ner i raviner och upp över Hallandsåsens krön. Färgerna, formerna, det böljande landskapet, här blir man betagen!”

Det är så Båstads kommun beskriver hur det är att bo i Båstad. De fortsätter berätta om att kommunen blivit rankad som Skånes tryggaste att bo i. En av orsakerna verkar bero på hur man bor. Undersökningen visar att folk som bor i hus eller villa i glesbygden är mer trygga än folk som bor i flerfamiljshus i tätorten. Om det passar med hur just du känner vill vi på BostadsPortal.se låta vara osagt. Men vill du bo i Båstad, så ta en titt på BostadsPortal.se och se om det finns några lediga lägenheter, hus eller något annat boende som passar just dig!

Båstad har ett fantastiskt läge, nära till de större städerna Helsingborg, Halmstad, Malmö och för att inte tala om närheten till Danmark! Pendlarmöjligheterna är stora, vare sig du använder dig av bil, tåg eller buss. Och på bara 50 minuter kan du vara i Stockholm!

Nyttiga länkar - Båstad

Föreningen Gamla Båstad Om Båstad kommun (Wikipedia)
Lediga hus i Malmö kommun Lediga lägenheter i Malmö kommun
Båstad kommun H studion- en hälsoklubb i Båstad
Support
Blogg