hyresbostäder | Skåne län

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Bjuv
× Bromölla
× Burlöv
× Båstad
× Eslöv
× Helsingborg
× Hässleholm
× Höganäs
× Hörby
× Höör
× Klippan
× Kristianstad
× Kävlinge
× Landskrona
× Lomma
× Lund
× Malmö
× Osby
× Perstorp
× Simrishamn
× Sjöbo
× Skurup
× Staffanstorp
× Svalöv
× Svedala
× Tomelilla
× Trelleborg
× Vellinge
× Ystad
× Åstorp
× Ängelholm
× Örkelljunga
× Östra Göinge
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hyresbostäder i Skåne län

Letar du efter efter en hyresrätt i Skåne, så har då kommit till rätt ställe. Här finner du alltid majoriteten av de lediga  hyresbostäder som kan hittas i Skåne län vid din sökning. Vi samlar hela hyresmarknaden på en plats så att du alltid kan se hela utbudet av annonser på en gång.

Många av kommunerna i Skåne län har sina egna kommunala bostadsföretag som i sin tur har sina egna kösystem och bostadsköer. Detta medför också att du måste leta kreativt: här på sidan hittar du de privata hyresvärdarna, både bostadsbolag, och de som hyr ut i andrahand, lägenheter och bostadsrätter. Du finner också de som har ett hus som de vill hyra ut, eller som har ett extra rum och letar efter inneboende.

Att finna hyresbostäder i Skåne kan vara tidskrävande, därför har vi gjort det enklare för dig. Vi hjälper dig så att du får tillsänt de senaste hyresbostäder direkt till din mail, så länge du vill. Leka och sök aktivt och bli en av de första som ansöker på de lediga hyresbostäderna i Skåne. Här kan du abonnera på ett bevakningsbrev.

Hitta hyresbostad i SkåneHeta områden i att finna lägenhet i Skåne

Om du inte vet var i Skåne du vill bo, så kan du börja med att söka dig genom olika områden. Du kan direkt på söksidan välja bland de olika skånska kommunerna. Om du som många andra, helst vill bo i en av de större städerna, som Malmö, Lund eller Skåne, kan du välja dem, men du kan även välja till de angränsande kommunerna om du kan tänka dig att pendla. Skåne är inte så ytmässigt stort, och det kan löna sig att leta sig utanför tätorterna om du till exempel vill finna ett vacker korsvirkeshus eller en skånelänga. Om du ändå föredrar det kultur och nöjesutbud som du kan få inne i Malmö, framför privatlivet och naturen på landet så kan du söka på de populäraste stadsdelarna efter lediga lägenheter. De mest centrala områden är oftast svårast att få, de har också den högsta hyran per kvadratmeter, så det kan löna sig att titta i områden längre ut.

Hur ska du leta efter bostad i Skåne?

På vår sajt kan du på varje annons se vad som finns i bostadens närområde, exempelvis förskola, matbutiker, parker och sjukhus. Och vad som är viktigare: du kan läsa dig till hur snabbt du på fot, med kollektivtrafik eller bil kan ta dig runt i området. Därefter kan du räkna ut hur lång tid din pendling i området kommer att ta och fundera på om verkligen vinner så mycket på att bo centralt som du tror. Ofta, speciellt när man är ny i en stad som Malmö eller Lund, kan det vara en god idé att först att göra ett besök så att man på plats kan undersöka sina behov innan du väljer det område där du vill bo i de närmsta åren. Du kan även välja att gå med i en av våra Facebookgrupper som Hyresbostäder i Skåne BostadsPortal för att se nya annonser i ditt dagliga flöde.

Vi rekommenderar att du:

Skapar ett bevakningsbrev, dvs. du får en uppdatering när det den senaste Hyresbostadden blir ledig.

Support
Blogg