rum | Stockholms län

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Botkyrka
× Danderyd
× Ekerö
× Haninge
× Huddinge
× Järfälla
× Lidingö
× Nacka
× Norrtälje
× Nykvarn
× Nynäshamn
× Salem
× Sigtuna
× Sollentuna
× Solna
× Stockholm
× Sundbyberg
× Södertälje
× Tyresö
× Täby
× Upplands-Bro
× Upplands Väsby
× Vallentuna
× Vaxholm
× Värmdö
× Österåker
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Här kan du hyra rum i Stockholm

På BostadsPortal hittar du alla tillgängliga rum i Stockholm, även de från små privata annonsörer. Om du inte behöver ett större boende, utan kanske letar efter ett pendlarboende, är det en utmärkt lösning att hyra ett rum. När du hyr ett rum delar du visserligen bostad med andra, men får ändå din egen yta som du kan bruka som du vill.

Typer av rum

Du hittar flera typer av rum i Stockholm. Du kan söka rum i t.ex. villa, kedjehus eller lägenhet, eller om du vill, leta efter rum som korridorrum, studentrum eller kollektivboende.


Varför rum?

Det kan finnas många orsaker till varför man söker rum. Förutom den kanske vanligaste orsaken att du just har flyttat hemifrån eller studerar, så kan det vara att du har fått jobb i ett annat län som t.ex. Stockholm. Som nyflyttad vet du kanske inte till en början riktigt var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar så vill du kanske behålla din bostad i din hemstad och ha ett rum i Stockholm som extra bostad. En stor fördel med att hyra rum är att det oftast blir kostnadseffektivt att hyra rum eftersom att man delar omkostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende.


Inneboende

Att hyra ett rum i eller en del av en lägenhet eller villa heter att vara inneboende. Som inneboende delar du badrum, toalett och kök. därutöver, förutom detta så kan du oftast få möjlighet att utnyttja andra rum, trädgård och t.ex. tvättmaskin.


Olika möjligheterr

Det finns möblerade, delvis möblerade eller omöblerade rum. Det kan du också specificera, men det är inte alltid att det är specificerat ut i annonserna.

Utöver de redan nämnda kriterierna så finns det andra kriterier som du kan få med i dina sökningar. Men glöm inte, var uppmärksam på att inte alla annonser har specificerat allt, och då kan du missa annonser med passande och bra rum.


Andra möjligheter

Letar du efter rum kan det kanske vara intressant för dig att också söka på 1 ROK.

Om du söker efter en studentbostad i Stockholm kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Stockholm kommun för studerande eller gå direkt till vår studentsida för att söka studentbostad.


Användbara länkar

Omboende.se

Hyresgästföreningen

Studeravidare.se

Lycka till med jakten på en bostad!

Support
Blogg