hyresbostäder Finspångs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Finspång
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
7 valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Bo i Finspång

Finspång erbjuder många olika boende möjligheter oavsett om du längtar efter ett torp i skogen, en lägenhet centralt, ett hus i villaområdet eller vill bygga drömhuset.
Att bo i Finnspång betyder att du har nära till naturen och möjlighet till massor av spännande aktivering bara runt hörnet! Så som längdskidåkning, skridskoåkning eller varför inte ta en tur till golfbanan eller med dag med kanoten. En professionell golfspelare från Finspång är Lotta Neumann, som spenderade de flesta av sina unga somrar här, antingen på golfbanan eller på fotbollsplanen.

Är du turist så finns här många möjligheter till ett mysig boende, utöver det traditionella hotellet. Här finns många olika semesterstugor eller varför inte ett rum på en gård eller ett vandrarhem.
Men här finns inte bara natur, utan även kultur! Finspång har Sveriges näst äldsta glasbruk som fortfarande är i bruk, Reijmyre Glasbruk, som har blåst glas sedan år 1810. Vill du ha mer kultur än så är det bara 25 minuter i bil in till Norrköping eller 2 timmar in till Stockholm.

I Rejmyre hittar du också Skogsröjet som är en musikfestival som funnits sedan 2005. Är du mer till en hurtigare sommaraktivitet så kan du ställa upp i Kraftloppet som med sina 72 kilometer långa runda är ett av Sveriges längsta individuelle motionslopp.

Nyttiga länkar i Finspång

Finspång kommun Om Finspång kommun (Wikipedia)
Reijmyre Glasbruk På gång i Finspång
Lediga 2:or i Finspång Lediga hus i Finspång
Support
Blogg