lediga lägenheter | Skövde kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Skövde
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Lägenheter Skövde

Börja sökningen efter lediga lägenheter i Skövde här, på sidan BostadsPortals sida för lägenheter Skövde!

Vi har samlat alla lägenheter som är ute på hyresmarknaden på en plats, så att du med en enkel sökning kan få en överblick över de lägenheter i Skövde som kan intressera dig. Börja leta här utifrån dina önskemål om storlek, antal rum, hyreskostnad eller kanske balkong, och skapa en en bevakning så att du direkt kan bli uppdaterad när nya lediga lägenheter i Skövde blir tillgängliga på marknaden!

Letar du lägenheter i Skövde?

Skövde är en kommun med ett starkt näringsliv, rikt kulturutbud och goda naturupplevelser. Du kan bo i centralorten Skövde, eller finna ett hus eller lägenhet i en av de mindre tätorterna utanför. Genom resecentrumet finns det också goda pendlingsmöjligheter till de omgivande städerna; Skara, Mariestad, Jönköping, Falköping, Tidaholm och även Göteborg. Skövdes centrum har en mängd butiker, inklusive köpcentret Commerce (uttal komäsch) med nära 50 butiker under samma tak. Nära centrum hittar du även Norrmalms handelsområde med ytterligare ett köpcenter; Elins Esplanad.

Svårt att hitta lägenhet i Skövde?

Staden har en mängd privata hyresvärdar som erbjuder lägenheter i Skövde, men har dock upplevt en större brist på små lägenheter under de senaste åren, mest på grund av att Skövde högskola, och en växande militärverksamhet är så attraktivt för många nyinflyttade. Varje år byggs det nya lägenheter så att alla som vill bo i Skövde, Skaraborgs nav, får ett hem. I Skövde ligger också det största lokala sjukhuset utanför Göteborg, Skaraborgs sjukhus, och forskningsparken Gothia Science Park. Om du söker efter studentbostäder i Skövde rekommenderar vi att du går direkt till BostadsPortals sida för studentboende Skövde.

Olika bostadsområden med lägenheter i Skövde

Om du letar efter en plats att bo bland Skövdes lägenheter så kan du börja med att söka dig runt i de olika tätorterna i kommunen i kolumnen här under. Du kan även välja att läsa mer om olika stadsdelar i Skövde på Skövde kommuns sida om bostadsorter.

Tätort               Befolkning

  • Skövde                         36 842
  • Skultorp                      3 644
  • Stöpen                         1 373
  • Tidan                           989
  • Timmersdala              895
  • Igelstorp                      648
  • Värsås                         616
  • Väring                          641
  • Lerdala                        558
  • Ulvåker                        256

Skapa bevakning på BostadsPortals Skövde lägenheter

När du söker på sidan för Skövde lägenheter så kom ihåg att vi uppdaterar den flera gånger dagligen så om du inte skulle hitta just den rätta hyreslägenhetsannonsen vid den här sökningen, kan du enkelt skapa ett gratis Bevakningsmail, och på så sätt få ett besked omedelbart när rätt hyreslägenhet dyker upp i Skövde kommun.

Kontakta alla hyresvärdar i Skövde

På BostadsPortal kan du finna alla lediga lägenheter i Sverige. Vi har tusentals egna unika lägenhetsannonser, samt ytterligare tusentals annonser från majoriteten av de andra viktiga siterna med hyresannonser från hela landet. Det finns där för att du ska kunna få en snabb överblick av bostadsmarknaden med en sökning. När du sen ska söka en bostad ska du alltid kontakta hyresvärden direkt. Med ett HittaBostadsPaket är det möjligt att få kontakt med hyresvärdarna i Skövde kommun med detsamma.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som ligger i Skövde kommun i Västra Götaland län. Om du inte vill ha boende i just Skövde, eller om du vill söka efter lägenheter i fler än en kommun samtidigt, kan du enkelt ändra i dina sökkriterier ovan och därmed upptäcka nya lägenheter som kanske passar dig bättre.

Har du fler frågor?

På BostadsPortal vill vi gärna svara på dina frågor för att hjälpa dig närmare din nästa lägenhet. Du kan alltid skriva till vår kundtjänst med dina funderingar, men du kan även hitta vanliga frågor i vår FAQ , och du kan hitta svar på vanliga frågor på bloggen.

BostadsPortals Skövde lägenheter önskar dig lycka till i din sökning!

Support
Blogg