lägenheter Borås kommun, Dannike

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter i Dannike

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet i Borås kommun, Dannike så har du kommit till rätt sida. Här finns alla lediga lägenheter som vi har att söka för tillfället i Dannike.

Var uppmärksam på, att denna sida blott handlar om lägenheter som ligger i Dannike. Är det inte det du vill ha, kan du ändra i sökkriterierna ovan och få fram andra hyresrätter.

Sökesannons

Du har också en möjlighet att låta uthyrarna i Dannike hitta dig om du vill. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål samt ett bra foto av dig själv och så kan du kontaktas direkt av uthyrare, som har en lägenhet i Borås kommun, Dannike som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du söker något specifikt, kan du också göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga hyresrätter i Sverige, inte enbart Dannike. Därför har vi flera tusen egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra viktiga hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med uthyrarna i Dannike med en gång.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt bostad i Borås kommun, Dannike just nu, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när rätt lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så kan du byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte blott i Dannike men i hela Sverige.

Support
Blogg