lägenheter Borås kommun, Borgstena

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter i Borgstena

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet i Borås kommun, Borgstena så är du på rätt sida. Här kan du finna alla lediga lägenheter som vi har att hyra för tillfället i Borgstena.

Tänk på, att denna sida endast handlar om lägenheter som är i Borgstena. Är det inte det du söker, kan du ändra i sökkriterierna ovan och få fram andra lägenheter.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också möjligheten att låta hyresvärdarna i Borgstena komma till dig i stället. Gör en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål samt ett bra foto av dig själv och så kan du bli kontaktat av hyresvärdar, som har en lägenhet i Borås kommun, Borgstena som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du söker något bestämt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga hyresrätter i Sverige, inte bara Borgstena. Av den grund har vi flera tusen fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från alla andra betydelsefulla portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Borgstena med det samma.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt bostad i Borås kommun, Borgstena just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart mail när en passande lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte endast i Borgstena men i hela Sverige.

Support
Blogg