lägenheter Borås kommun, Borås

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Lägenheter i Borås

Sökkriterier

Söker du en lägenhet i Borås kommun, Borås så har du kommit till rätt sida. Här kan du hitta alla lediga lägenheter som vi har att hyra för tillfället i Borås.

Tänk på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som ligger i Borås. Är det inte det du vill ha, kan du justera i kriterierna ovan och få fram andra möjligheter.

Öka dina chanser

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna i Borås kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt ett bra foto av dig själv och så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en lägenhet i Borås kommun, Borås som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du söker något bestämt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte enbart Borås. Av den grund har vi tusentals fina, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från dom flesta andra ansedda sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med hyresvärdarna i Borås omgående.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Borås kommun, Borås just nu, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och så får du direkt mail när en ny lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte enbart i Borås men i hela Sverige.

Support
Blogg