lägenheter Sala kommun, Sala

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Lägenheter i Sala

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet i Sala kommun, Sala så är du på rätt ställe. Här kan du hitta alla lediga lägenheter som vi har att hyra för tillfället i Sala.

Var uppmärksam på, att denna sida endast handlar om lägenheter som är i Sala. Är det inte det du letar efter, kan du ändra i kriterierna ovan och få fram andra bostäder.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även möjligheten att låta uthyrarna i Sala komma till dig om du vill. Skapa en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt en bra bild av dig själv och så kan du bli kontaktat av uthyrare, som har en bostad i Sala kommun, Sala som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du söker något specifikt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresrätter i hela Sverige, inte bara Sala. Av den grund visar vi tusentals fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra viktiga portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Sala med en gång.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt lägenhet i Sala kommun, Sala just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och så får du direkt mail när rätt lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte endast i Sala men i hela Sverige.

Support
Blogg