lägenheter Uppsala kommun, Järlåsa

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter i Järlåsa

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet i Uppsala kommun, Järlåsa så har du kommit till rätt sida. Här hittar du alla lediga lägenheter som vi har att söka för tillfället i Järlåsa.

Tänk på, att denna sida bara handlar om lägenheter som är i Järlåsa. Är det inte det du söker, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra lägenheter.

Öka dina chanser

Du har också möjligheten att låta hyresvärdarna i Järlåsa hitta dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar samt ett bra foto av dig själv och så kan du kontaktas direkt av uthyrare, som har en lägenhet i Uppsala kommun, Järlåsa som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något bestämt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresbostäder i Sverige, inte enbart Järlåsa. Av den grund visar vi flera tusen fina, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från dom flesta andra viktiga sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Järlåsa direkt.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt bostad i Uppsala kommun, Järlåsa just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så får du direkt besked när en passande lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så är det tillåtet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte bara i Järlåsa men i hela Sverige.

Support
Blogg