lägenheter Uppsala kommun, Björklinge

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter i Björklinge

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet i Uppsala kommun, Björklinge så har du kommit till rätt ställe. På denna sida ser du alla lediga lägenheter som vi har att hyra för tillfället i Björklinge.

Tänk på, att den här sidan blott handlar om lägenheter som är i Björklinge. Är det inte det du söker, kan du justera i sökkriterierna ovan och se andra lägenheter.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också en möjlighet att låta uthyrarna i Björklinge kontakta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar samt ett bra foto av dig själv och så kan du bli kontaktat av uthyrare, som har en lägenhet i Uppsala kommun, Björklinge som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du söker något speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga hyresrätter i Sverige, inte endast Björklinge. Därför visar vi flera tusen egna, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från alla andra betydelsefulla sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Björklinge med en gång.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt lägenhet i Uppsala kommun, Björklinge just nu, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så får du direkt besked när en passande lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så är det tillåtet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte blott i Björklinge men i hela Sverige.

Support
Blogg