lägenheter Uppsala kommun, Bälinge

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter i Bälinge

Sökkriterier

Söker du en lägenhet i Uppsala kommun, Bälinge så är du på rätt sida. På denna sida kan du finna alla lediga lägenheter som vi har att hyra just nu i Bälinge.

Var uppmärksam på, att denna sida bara handlar om lägenheter som ligger i Bälinge. Är det inte det du letar efter, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra bostäder.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också möjligheten att låta uthyrarna i Bälinge komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar samt ett bra foto av dig själv och så kan du kontaktas direkt av hyresvärdar, som har en bostad i Uppsala kommun, Bälinge som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något bestämt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresbostäder i hela Sverige, inte endast Bälinge. Av den grund visar vi tusentals egna, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från alla andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Bälinge direkt.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Uppsala kommun, Bälinge just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när en lämplig lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så kan du byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte bara i Bälinge men i hela Sverige.

Support
Blogg