lägenheter Uppsala kommun, Alunda

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter i Alunda

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet i Uppsala kommun, Alunda så är du på rätt sida. Här kan du hitta alla lediga lägenheter som vi har att söka för tillfället i Alunda.

Var uppmärksam på, att den här sidan bara handlar om lägenheter som är i Alunda. Är det inte det du vill ha, kan du justera i sökkriterierna ovan och se andra bostäder.

Öka dina chanser

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna i Alunda hitta dig i stället. Skapa en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt en bra bild av dig själv och så kan du kontaktas direkt av hyresvärdar, som har en lägenhet i Uppsala kommun, Alunda som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du söker något speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte bara Alunda. Därför visar vi flera tusen fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra viktiga sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med uthyrarna i Alunda omedelbart.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt bostad i Uppsala kommun, Alunda just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så får du direkt besked när en ny lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så är det tillåtet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte bara i Alunda men i hela Sverige.

Support
Blogg