lägenheter Knivsta kommun, Uppsala

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Knivsta
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter i Uppsala

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet i Knivsta kommun, Uppsala så är du på rätt sida. Här ser du alla lediga lägenheter som vi har att söka för tillfället i Uppsala.

Tänk på, att den här sidan blott handlar om lägenheter som är i Uppsala. Är det inte det du vill ha, kan du justera i kriterierna ovan och få fram andra bostäder.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också en möjlighet att låta hyresvärdarna i Uppsala kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt ett bra foto av dig själv och så kan du bli kontaktat av hyresvärdar, som har en bostad i Knivsta kommun, Uppsala som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du söker något specifikt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresrätter i hela Sverige, inte enbart Uppsala. Av den grund har vi tusentals egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra betydelsefulla portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med hyresvärdarna i Uppsala omgående.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt bostad i Knivsta kommun, Uppsala just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och så får du omedelbart mail när en ny lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte blott i Uppsala men i hela Sverige.

Support
Blogg