lägenheter Håbo kommun, Bålsta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Håbo
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Lägenheter i Bålsta

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet i Håbo kommun, Bålsta så har du kommit till rätt sida. På denna sida ser du alla lediga lägenheter som finns att hyra just nu i Bålsta.

Tänk på, att denna sida endast handlar om lägenheter som är i Bålsta. Är det inte det du letar efter, kan du justera i kriterierna ovan och få fram andra lägenheter.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också möjligheten att låta uthyrarna i Bålsta kontakta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål samt en bra bild av dig själv och så kan du kontaktas direkt av uthyrare, som har en lägenhet i Håbo kommun, Bålsta som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du söker något speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga lägenheter i Sverige, inte bara Bålsta. Av den grund har vi tusentals fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Bålsta med det samma.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Håbo kommun, Bålsta just nu, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när en lämplig lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så kan du byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte endast i Bålsta men i hela Sverige.

Support
Blogg