lägenheter Upplands-Bro kommun, Kungsängen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Upplands-Bro
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter i Kungsängen

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet i Upplands-Bro kommun, Kungsängen så är du på rätt sida. På denna sida finns alla lediga lägenheter som finns att hyra för tillfället i Kungsängen.

Tänk på, att denna sida bara handlar om lägenheter som ligger i Kungsängen. Är det inte det du söker, kan du justera i sökkriterierna ovan och få fram andra möjligheter.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna i Kungsängen kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt en bra bild av dig själv och så kan du bli kontaktat av hyresvärdar, som har en lägenhet i Upplands-Bro kommun, Kungsängen som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du söker något speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga hyresbostäder i Sverige, inte enbart Kungsängen. Därför har vi flera tusen fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra ansedda sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Kungsängen omgående.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt bostad i Upplands-Bro kommun, Kungsängen just nu, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få direkt mail när en ny lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte bara i Kungsängen men i hela Sverige.

Support
Blogg