lägenheter Sollentuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sollentuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hyreslägenheter i Stockholm, Sollentuna

Sökmöjligheter

Söker du en hyreslägenhet i Stockholm län, Sollentuna kommun, har du kommit till rätt ställe. På denna sida kan du hitta alla lediga hyreslägenheter, som det går att hyra just nu i Sollentuna.

I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostadsannonser med hyreslägenheter i förstahand eller andrahand.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hyresrätter i hela Sverige. Vi har tusentals egna unika lägenhetsannonser, samt lägenhetsannonser från många av de andra viktiga hemsidor. För att söka en bostad måste du kontakta uthyraren direkt.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Sollentuna kommun med en gång.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt lägenhet just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när rätt lägenhet blir ledig i Sollentuna kommun.

Sökesannons

Du har också möjligheten att låta uthyrarna komma till dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare i Sollentuna kommun, som har en lägenhet som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Tänk på, att den här sidan enbart handlar om hyreslägenheter som ligger i Stockholm län, Sollentuna kommun. Om du inte vill ha exakt det, kan du ändra i dina sökkriterier ovan och se andra bostäder.

Support
Blogg