lägenheter Södertälje kommun, Järna

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Södertälje
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter i Järna

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet i Södertälje kommun, Järna så har du kommit till rätt ställe. Här kan du finna alla lediga lägenheter som finns att söka för tillfället i Järna.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som ligger i Järna. Är det inte det du vill ha, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra möjligheter.

Sökesannons

Det finns också en möjlighet att låta hyresvärdarna i Järna hitta dig i stället. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt en bra bild av dig själv och så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en lägenhet i Södertälje kommun, Järna som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något särskilt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresrätter i hela Sverige, inte enbart Järna. Av den grund har vi tusentals fina, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från dom flesta andra viktiga portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du komma i kontakt med hyresvärdarna i Järna med det samma.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt lägenhet i Södertälje kommun, Järna just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när en lämplig lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte endast i Järna men i hela Sverige.

Support
Blogg