lägenheter Järfälla kommun, Järfälla

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Järfälla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Lägenheter i Järfälla

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet i Järfälla kommun, Järfälla så är du på rätt ställe. Här ser du alla lediga lägenheter som vi har att hyra för tillfället i Järfälla.

Var uppmärksam på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som ligger i Järfälla. Är det inte det du letar efter, kan du justera i kriterierna ovan och se andra hyresrätter.

Sökesannons

Det finns även en möjlighet att låta uthyrarna i Järfälla komma till dig om du vill. Skapa en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar samt ett bra foto av dig själv och så kan du kontaktas direkt av hyresvärdar, som har en bostad i Järfälla kommun, Järfälla som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du vill ha något speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte bara Järfälla. Av den grund visar vi tusentals fina, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från dom flesta andra ansedda hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Järfälla direkt.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt bostad i Järfälla kommun, Järfälla just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och så får du omedelbart mail när rätt lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte enbart i Järfälla men i hela Sverige.

Support
Blogg