lägenheter | Malmö kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Malmö
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hitta nästa lägenhet i Malmö här

BostadsPortal samlar hela hyresmarknaden! Letar du efter lägenheter i Malmö? Här kan du söka efter alla tillgängliga Lägenhetsannonser i Malmö som finns ute på marknaden just nu.


Lätt att söka

Om du letar efter en lägenhet i Malmö kommun så har du kommit till den rätta sidan. Här finns alla lediga lägenheter, som går att söka idag i Malmö. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" enkelt markera om du önskar att kolla igenom bostadsannonser med lägenheter, i förstahand eller andrahand.


Kontakta uthyrare

På BostadsPortal visar vi alla lediga lägenheter i i hela landet. Vi har tusentals egna unika lägenhetsannonser, samt ytterligare tusentals annonser från majoriteten av de andra stora hemsidorna med hyresannonser från hela landet. Det har vi för att du snabbt ska kunna få en överblick av hyresmarknaden med en sökning. När du sen ska söka en bostad ska du alltid kontakta bostadsannonsören direkt.

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta hyresvärdarna i Malmö kommun omedelbart.


Lägg upp en bevakning

Om du inte skulle hitta exakt den rätta lägenhetsannonsen just nu, så kan du upprätta ett gratis Bevakningsmail, och på så sätt får du ett besked omedelbart när en passande hyreslägenhet dyker upp i Malmö kommun.


Kom ihåg, att den här sidan endast handlar om lägenheter som ligger i Malmö kommun i Skåne län. Om du inte vill ha boende i just Malmö, eller om du vill söka efter lägenheter i fler än en kommun samtidigt, kan du enkelt ändra i dina sökkriterier ovan och därmed se nya lägenheter som kanske passar dig bättre.


Har du fler funderingar?

På BostadsPortal vill vi gärna svara på dina frågor för att hjälpa dig närmare din nästa lägenhet. Du kan alltid ringa eller skriva till vår kundtjänst med dina funderingar, men du kan även hitta vanliga frågor i vår FAQ , och du kan hitta svar på vanliga frågor på bloggen.


Lycka till med din jakt på den rätta hyresbostaden!

Support
Blogg