lägenheter | Helsingborgs kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Helsingborg
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hitta lägenhet i HelsingborgHyreslägenheter i Helsingborg

Välkommen till BostadsPortals sida för lägenheter i Helsingborg!
Nu kan du börja direkt med att söka hyreslägenheter i Helsingborg, kust-staden med över 140 000 invånare. Bli en del av Öresundsregionen, även kallad Greater Copenhagen, med nära till Lund, Malmö och Köpenhamn.  

Helsingborg är Skånes andra största tätort (efter Malmö). Helsingborg har ett rikt utbud av både kultur- och nöjesetablissemang. Kommunen har en god ekonomi och ger ofta bidrag till olika kultursatsningar, vilket stärker stadens kulturliv som är rikt på både teater och museum. Staden ligger vid Öresunds smalaste del med endast 3 750 meter hav som skiljer staden från Helsingör i Danmark. Kommunen bjuder också på inte mindre än tre fina kallbadhus: Pålsjöbaden, Kallis och Rååbaden för den badsugne.

Centrala Helsingborg är en tätbebyggd stenstad, med paradgator och monumentala hus mot paradgatorna. Men staden har också mer småskalig och intima byggningar och kan erbjuda alla typer av hyreslägenheter för den som söker boende i Helsingborg. 

Leta lägenhet på BostadsPortal

Du kan även börja din sökning ibland våra annonser och där finna information om varje ledig lägenhets närområde. Vid kartan kan du se om det ligger skolor eller butiker i närheten och hur lång tid det tar sig till olika områden med kollektivtrafik eller till fots.

Just nu söker du efter lägenheter i Helsingborg kommun. Men högst upp på sidan kan du enkelt justera sökkriterierna så att de passar dina sökningar. Letar du efter en annan typ av hyresrätt än en lägenhet? Är du intresserad av första eller andrahand? Söker du en stor lägenhet med fyra fem rum eller en liten 1:a? Vad kan du max betala för en hyreslägenhet just nu? Fyll i önskemålen och se alla tillgängliga hyreslägenheter i kommunen just nu.

För dig som vill se alla nya annonser för lägenheter i Helsingborg som dyker upp på enklast möjliga sätt så rekommenderar vi ett Bevakningsmail. På så sätt kan du enkelt prenumerera på de annonser som intresserar dig, och få notifikationer i din mailbox varje gång en ny annons på en ledig lägenhet i Helsingborg dyker upp.

Skicka din ansökan direkt till hyresvärden
När du har hittat en eller flera spännande annonser för hyreslägenheter i Helsingborg är det dags för dig att kontakta uthyraren direkt för att söka bostaden. Om du skaffar ett HittaBostadsPaket, kan du utan dröjsmål kontakta hyresvärdar som annonserar lediga hyreslägenheter i Helsingborg.
 

Söker du boende i eller utanför Helsingborgs kommun?


I Skåne ligger allt nära. Många som söker lägenhet i Helsingborg är samtidigt intresserade av möjligheten att hyra en hyreslägenhet i Lund, eller i en annan grannkommun. På just den här sidan har vi dock bara lediga hyreslägenheter som ligger i Helsingborgs kommun. Du kan finna hyreslägenheter i Lund direkt genom denna länk.
 
Om du exempelvis letar bostad i en eller flera skånska kommuner är det lätt att fylla i detta i sökkriterierna, både här på sidan och i bevakningsmailet. Detta gäller även om du söker någon annan typ av boende, om du letar efter en stuga eller lägenhet för korttidsuthyrning på semestern.
 
Om du söker studentboende har vi en sida med studentbostäder där vi har samlat lägenheter som antingen är exklusivt riktade till studenter eller som är små och billiga, vilket många studenter efterfrågar. Som studerande kan det ofta vara tufft att ta sig in på hyresmarknaden och därför kan du få hjälp på vår studentavdelning på bloggen med artiklar som både hjälper dig att undvika fuskannonser på Facebook eller få tips från hyresvärden om hur du bäst söker ditt studentboende.
 Du kan även följa oss på Facebook: Helsingborg Studentbostäder, Helsingborg Hus och Stuga BostadsPortal eller på Helsingborg lägenheter BostadsPortal

Vilken typ av hyreslägenhet söker du?

Helsingborg är uppdelat i en mängd olika bostadsområden, och om du är intresserad av att läsa mer om dem kan du börja med att besöka Helsingborgs kommuns hemsida för att läsa mer om dem. På Bostadsportal kan du söka efter alla typer av hyreslägenheter. Du kan enkelt justera sökkriterierna så att de passar till just dig. Genom annonsen kommer du också kunna se mycket om det område som du kan komma att bo i i framtiden.Här kan du nämligen, förutom hyra och kvadratmeter, se vilka servicefunktioner du kan finna i din närhet, som sjukhus, skolor, affärer och kollektivtrafik. Dessutom för vi statistik över hur många andra hyresannonser det finns i samma område och det senaste årets snitthyra per rum och kvadratmeter. Genom att söka runt bland informationen kan du lättare ta det rätta beslutet om var du vill att ditt kommande boende ska ligga!

Support
Blogg