lägenheter | Norrköpings kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Norrköping
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Lediga lägenheter Norrköping:

Sök hyreslägenhet Norrköping här!

Välkommen till BostadsPortal Norrköping lägenheter. Letar du efter lägenheter i Norrköping? Här kan du söka efter alla lediga hyreslägenheter i Norrköping som finns ute på marknaden idag.

Var hittar jag lägenhet i Norrköping?

Norrköping ligger vackert på bägge sidor om Motala ström (Strömmen i folkmun) som rinner genom staden. Den inre staden består av stadens centrum,kvarteren kring nuvarande Gamla Torget, Drottninggatan som gåt fra till jännvägstationen. På andra sidan strömmen ligger Tyska torget och den södra delen av Drottninggatan där du finner de flesta butiker och varuhus. Här finner du också moderna boningshus med lägenheter. Industri landskapet utanför staden var ursprungligen fabriksområden, men är idag full av kreativa verksamheter samt Campus Linköping, en del av Norrköpings universitet.
Röda stan byggdes under tidigt 1900-tal för att få lägenheter i Norrköping riktade till flerbarnsfamiljer, och i området Oxelbergen byggdes därefter en mängd lägenheter till. I Hageby finner du det lokala miljonprogramområdet Marielund, med sju åttavåningshus.

Hur hittar jag lediga lägenheter i Norrköping?

Lägenhet Norrköping har allt du behöver. Börja din jakt på lägenhet i Norrköping kommun genom att anpassa din sökning efter det du letar efter: är det en stor eller liten lägenhet i Norrköping, letar du efter en hyresrätt i förstahand eller andrahand.
Välj mellan alla lediga hyreslägenheter i Norrköping, både de från små rpivata hyresvärdar och de kommunala. Du kan även under sökkriterierna ändra "hyresperiod" för att exempelvis välja att leta efter korttidsuthyrning. Letar du efter andra typer av hyresrätter kan du också finna dem på vår sida för hyresbostäder i Norrköping.

Bevaka alla nya lediga lägenheter Norrköping med ett klick

Det kommer hela tiden nya annonser upp på vår site, så för att inte gå miste om drömlägenheten så kan du skapa ett gratis Bevakningsmail, och på så sätt få ett besked direkt när en passande hyreslägenhet annonseras i Norrköping kommun.

Kontakta hyresvärdar i Norrköping med lediga lägenheter

På BostadsPortal kan du finna alla lediga hyresrätter i i hela landet. Vi har flera tusen egna unika lägenhetsannonser, samt ytterligare tusentals annonser från många andra betydelsefulla portalerna med hyresannonser från hela landet. Det har vi för att du snabbt ska kunna få en överblick av hela marknaden med en sökning. När du sen ska söka en bostad ska du alltid kontakta uthyraren direkt.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontakt med uthyrarna i Norrköping kommun omedelbart.

Så ökar du dina chanser för att få lägenhet i Norrköping

Fler frågor?

På BostadsPortal vill vi gärna svara på dina frågor för att hjälpa dig närmare din nästa lägenhet. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst med dina funderingar, men du kan även hitta vanliga frågor i vår FAQ , och du kan hitta tips och tricks på bloggen.

Lycka till med din jakt på lediga lägenheter i Norrköping!

Support
Blogg