lägenheter | Linköpings kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Linköping
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Lägenheter Linköping

Hitta alla lediga lägenheter i Linköping

Så du letar efter lediga lägenheter i Linköping? Vilken bra idé! I Linköping kan du få både naturupplevelser och stadsliv i ett, och det är enkelt att resa både med kollektivtrafik och med bil för dig som tänker dig att pendla. Börja din sökning efter din nästa lägenhet direkt här på sidan eller utnyttja en av våra gratistjänster för att komma närmare Linköpings lediga lägenheter. Om du söker efter alla typer av hyresrätter i Linköping kan du finna dem på vår sida för det: hyresrätt Linköping.

Linköping är en modern stad med en småstads charm. Känd som en stolt militärstad, räknas Linköping som svenska flygets vagga. Förutom ett rikt näringsliv så är i dag Linköpings universitet en stor arbetsgivare med många anställda och drygt 26 500 studenter. En del av dessa studerar vid Campus Norrköping som är universitetets campus i grannstaden.

Hitta lägenhet i Linköping med hjälp av BostadsPortal

Här har vi samlat alla lediga lägenheter i Linköping som lagts upp som tillgängliga och som du kan söka, oavsett om det är via kommunala eller privata bostadsbolag, små eller stora hyresvärdar, så att du snabbt kan finna den lägenhet i Linköping du söker.

Lägenheter Linköping: För dig som söker lägenhet nu

Här på sidan kan söka efter alla typer av hyreslägenheter i Linköping. Du kan välja att söka bland första och andrahandskontrakt i Linköping, hur många kvadratmeter du behöver och vilken hyra du är villig att betala. Genom att ändra i sökkriterierna kan du även välja hur många rum som du söker, och detaljer i lägenheten som om det ingår tvättmaskin eller förråd i hyresrätten.
Det finns många olika typer av hyresrätter att söka emellan, och det är därför viktigt att du väljer om du söker efter exempelvis lägenhet eller rum, och om det är ett korttidythyrning eller längre andra eller förstahandskontrakt som intresserar dig.

Starta jakten på en lägenhet i Linköping här

BostadsPortal är den perfekta sajten för dig som vill hitta en lägenhet i Linköping: vi har samlat alla hyresannonser med lediga lägenheter i Linköpings kommun, även de som ofta annars döljs inne på olika bostadsbolags hemsidor. Här på sidan kan du söka bland hyreslägenheter i Linköping och finna alla tillgängliga annonser för lediga lägenheter i Linköpings kommun.

Så kontaktar du privata hyresvärdar i Linköpings kommun

När du läst igenom de olika annonserna för lediga lägenheter i Linköping på BostadsPortals sajt är det dags för dig att kontakta den som lagt in annonsen. Du söker alltså inte bostaden hos oss utan vänder dig direkt till den hyresvärd som har en lediga hyreslägenheter i Linköping. Hur du kontaktar hyresvärdar på vår site varierar, eftersom en del hyresvärdar föredrar att kontaktas via telefon, medan andra vill ha ett mail, och återigen andra hellre vill att du fyller i en intresseanmälan. Gemensamt för alla är att du med ett HittaBostadsPaket får du möjlighet att ta kontakt med alla som annonserar lediga hyreslägenheter i Linköpings kommun.
 
Vi lägger alltid upp våra annonser på Facebooksidor som Linköping lägenheter BostadsPortal. Men populära lägenheter försvinner snabbt! Ofta har hyresvärden fått nog med ansökningar och avpublicerar annonsen inom loppet av ett par dagar, ibland efter bara några timmar.  Så för att inte gå miste om chansen rekommenderar vi ett bevakningsmail.  Med det prenumererar du på alla nya annonser för lediga lägenheter i Linköping och får besked i din mailbox så fort en ny annons dyker upp. I ditt bevakningsmail kan du, på samma sätt som i sökfunktionen här på sidan, klicka i dina viktigaste önskemål. Du kan även välja hur ofta du vill få bevakningsmailet för att se de annonser över hyreslägenheter i Linköping som blivit tillgängliga för dig.

Hyreslägenheter Linköping

Letar du efter en hyresrätt nära Linköping?

Om du söker efter en hyresrätt som inte är en lägenhet, exempelvis ett rum eller i ett radhus så kan du ställa in detta i dina önskemål ovan, som tidigare sagt. Detta gäller även om du söker bostad i mer än en kommun, det vill säga både i Linköpings kommun och i exempelvis någon av grannkommunerna. Den inställningen kan göras både sökkriterier här på sidan och i ditt bevakningsmail. Om du söker efter studentbostäder så rekommenderar vi vår Studentsida för Linköping där du kan finna små billiga hyreslägenheter.
 
Välkommen hit och lycka till i ditt fortsatta bostadssökande!

Support
Blogg