Lediga lägenheter Örebro

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Örebro
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hyreslägenheter Örebro

När du söker lediga lägenheter i Örebro

BostadsPortal är den perfekt platsen för att starta upp ditt bostadsletande: vi har samlat alla hyresannonser med lediga lägenheter i landet, även de som ofta annars döljs inne på olika bostadsbolags hemsidor. Här på sidan kan du söka bland lägenheter i Örebro kommun genom att välja de sökkriterier som passar dig. Enkelt och bekvämt.  Du kan söka efter både förstahand och andrahands lägenheter i Örebro, eller om du letar efter bostäder speciellt för exempelvis pensionärer. Välj att göra en sökning direkt på sidan efter specifika önskemål som exempelvis balkong eller hiss, eller snäva in sökningen på antal rum eller maximum hyra.
 

Lägenheter Örebro: var vill du bo? Hyra lägenhet i Örebro kommun

Örebro är en ung stad med många unika gymnasiala och eftergymnasiala utbildningar. Örebro var en stark industristad under 1900-talet, till och med känd som ”skostaden” eftersom det fanns så många skofabriker här. I dag är de största arbetsgivarna i Örebro i stället Örebro universitet, Atlas Copco och Universitetssjukhuset i Örebro. I mars 2010 blev Örebro Europas teckenspråkshuvudstad. Här finns det många som talar teckenspråk, en av Europas största tolkcentraler, skolor och andra verksamheter som riktar sig till döva och hörselskadade. Örebro Universitet har omkring 80 olika utbildningsprogram och en livlig studentverksamhet. Universitetet har fyra olika centrum: Campus Örebro, Campus USÖ, Campus Grythyttan (I Grythyttan) och Campus Alfred Nobel i Karskoga. 

Olika typer av lägenheter i Örebro

Du kan söka efter alla typer av lägenheter Örebro kommun här på sidan; små lägenheter som 1:or eller 2:or, eller stora lägenheter med många fler rum som 4:or eller 5:or. När du söker efter lägenheter i Örebro här kan du välja mellan korttidsboende eller tidsbegränsat kontrakt men även välja delat boende, eller om du önskar att söka efter lediga rum där du kan bo som inneboende. När du klickar på en lägenhetsannons du är intresserad av kan du se var i Örebro den ligger och läsa informationen om bostaden som hyresvärden har lagt in i annonsen. Du kan även läsa detaljer om lägenheten som om den är till exempel är möblerad eller nyrenoverad. Här kan du även läsa om kostnader som el och internet ingår i hyran.

Hyra lägenhet Örebro: Så kontaktar du hyresvärdar i Örebro kommun

När du har hittat en eller flera spännande annonser för lägenheter i Örebro på BostadsPortals sajt är det dags för dig att kontakta uthyraren för att söka bostaden. Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta de som annonserar lediga hyreslägenheter i Örebro kommun på en gång.

Hyresvärdar Örebro

De bästa annonserna försvinner alltid först! Många gånger ligger hyresannonser upp till några dagar på vår sajt innan hyresvärden fått nog med ansökningar.  Så för att inte gå miste om drömlägenheten kan du skaffa ett bevakningsmail och på så sätt få besked i din mailbox så fort en hyreslägenhet i Örebro dyker upp. I ditt bevakningsmail kan du, på samma sätt som i sökfunktionen här på sidan, välja dina viktigaste önskemål. Kom ihåg att ställa även in hur ofta du vill få bevakningsmailet så att du kan välja hur ofta du vill logga in på sajten för att se de annonser över lägenheter i Örebro som blivit tillgängliga för dig. Och om du inte vill ha fler mail i mailboxen, kan du alltid välja att gilla vår Facebooksida lägenheter Örebro.
 
Om du har fler frågor kan du alltid vända dig till vår kundtjänst som finns tillgänglig på e-post, du hittar länken längst ner på sidan.

Lycka till med att hyra lägenhet i Örebro!

Support
Blogg