lediga lägenheter Halmstads kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Halmstad
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hyreslägenheter Halmstad

Välkommen till lägenheter Halmstad! Söker du lägenhet i Halmstad? Få en överblick över alla lediga lägenheter Halmstad med en sökning eller skapa en bevakning så att du blir informerad VARJE GÅNG det dyker upp nya lediga lägenheterna i Halmstad kommun, oavsett om de kommer från de stora bostadsbolagen eller från de små privata hyresvärdarna i Halmstad.


Här hittar du lediga lägenheter i Halmstad

Halmstad är en vacker och välkomnande stad som ligger på strandbanken vid Nissa. Stadskärnan har bevararat en stor del av tidigt 1900-tals karaktär, och även låga tegel- och korsvirkeshus från så långt tillbaka som 1600-talet. Men det finns också andra typer av hyreslägenheter, i miljonprogrammet i Andersberg, studentbostäder i Nyhem eller nybyggda hyresbostäder i bland annat Brogård. Många som söker lägenhet i Halmstad letar i Furet, Rotorp, Nyhem, Kärleken eller Söndrum, men du kan även välja att söka utanför centrum i exempelvis Frösakull.

Hyra lägenhet Halmstad: Om hur du söker bostad på BostadsPortal

Halmstad: Utbildning, turism och stark musikscenHitta nästa lägenhet i Halmstad

Halmstads kommun är en välbesökt turistort och har en stark kulturell prägel, med bland annat konst och musikalisk vinkel. Härifrån kommer Per Gessle, som skapat Gyllene Tider och Roxette men det är inte bara pop och rockgrupper som har skapats i Halmstad, utan även operasångare som Rickard Söderberg kommer härifrån. Högskolan i Halmstad har lite under 10 000 studenter och profilerar sig som "det innovationsdrivande lärosätet", med utbildning på grund och forskarnivå inom innovationsvetenskap, informationsteknologi samt hälsa och livsstil.

För dig som söker lägenhet i Halmstad

BostadsPortal är den perfekt platsen för att starta upp ditt bostadsletande: vi har samlat alla hyresannonser med lediga lägenheter i landet, även de som ofta annars döljs inne på olika bostadsbolags hemsidor. Här kan du välja i sökkriteriet så att du finner den hyresbostad i Halmstad som du helst vill ha. 

Du kan söka efter både förstahand och andrahand, eller om du letar efter bostäder speciellt för ungdomar/studenter eller pensionärer. Välj att göra en sökning direkt på sidan efter specifika önskemål som exempelvis balkong eller hiss, eller snäva in sökningen på antal rum eller maximum hyra.

När du ska hyra lägenhet i Halmstad kommun

 När du har hittat en eller flera spännande annonser för lägenheter i Halmstad på BostadsPortals sajt är det dags för dig att kontakta uthyraren direkt för att söka bostaden. Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta de som annonserar lediga hyreslägenheter i Halmstad kommun med detsamma.

Det gäller att söka lägenhet aktivt!

Kom ihåg att attraktiva annonser försvinner fort! Många gånger ligger annonsen bara några dagar på vår sajt.  Därför kan du skaffa dig ett bevakningsmail och få besked så fort en hyreslägenhet i Halmstad kommun som passar dina önskemål kommer ut. Med bevakningsmailet kan du, på samma sätt som i sökfunktionen på denna sida, välja dina viktigaste önskemål. Du ställer även in hur ofta du vill få bevakningsmailet och kan därmed bestämma hur ofta du vill logga in på sajten för att se de annonser över hyreslägenheter i Halmstad vi kan erbjuda dig. Om du föredrar Facebook framför mail så kan du även gilla en av BostadsPortals FBsidor t.ex.: lägenheter Halmstad eller Halmstad Studentbostäder. Men kom ihåg, först till kvarn får bostaden!

I vilket område i Halmstad ska lägenheten ligga?

När du söker efter lägenhet på BostadsPortal så kan du på annonssidorna hitta mycket mer information än bara hyreskostnad, antal rum och adress.  Vi har även samlat information om vad som ligger i närområdet av varje ledig lägenhetsannons. Det betyder att du kan se om det finns skolor, förskolor, affärer, kollektivtrafik, sjukhus osv nära den kommande bostaden, och på så sätt göra dig en bild av hur ditt liv kommer att se ut efter du flyttat. Det betyder också att du kan jämföra olika annonser för att se i vilket område du helst vill bo.
 
Här kan du även se statistik över hur många annonser för lediga lägenheter i Halmstad det just nu finns på vår sajt, vilka andra typer av lediga bostäder som också finns tillgängliga, och du kan även se vad genomsnittshyran på exempelvis 2:or i Halmstad varit under det senaste året.

Alla lediga lägenheter i Halmstad på en plats

Om du letar lägenhet i Halmstad på BostadsPortalen så kan du också söka via kartan. Om du exempelvis vill hitta en bostad nära ett dagis, grundskola, universitet m.m. så kan du använda kartan via följande länk: se bostäderna på kartan. Kartan visar dock enbart bostäder vars annonser har en exakt adress och du behöver ett HittaBostadsPaket för att kunna zooma fullt in på kartan, som du kan få tillgång till via följande länk: HittaBostadsPaket.

Råd när du söker lägenheter i Halmstad

Om du har behov för att få stöd i hur du ska söka din bostad rekommenderar vi att du börjar med att läsa vår blogg, där vi har många konkreta råd för dig som bostadssökande, men du också läsa vår FAQ eller vända dig till vår kunniga kundtjänst som kan kontaktas via telefon och e-post.

Söker du inte lägenhet i Halmstads kommun?

På just den här sidan har vi bara lediga hyreslägenheter som ligger i Halmstads kommun. Om du letar bostad i mer än en kommun i landet är det lätt att fylla i detta i sökkriterierna, både här på sidan och i bevakningsmailet, för att se andra lägenheter i landet. 

Support
Blogg