lägenheter | Hallands län

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Falkenberg
× Halmstad
× Hylte
× Kungsbacka
× Laholm
× Varberg
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Lediga hyreslägenheter i Halland

Svårt att finna en lägenhet? Se alla lediga lägenheter i Halland här! På BostadsPortal samlar vi hela hyresmarknaden, skapar möjligheter och hjälper dig att finna ditt nästa boende.


Din sökning

Söker du efter en lägenhet att hyra i Halland, så kan du med fördel börja direkt här på sidan. Här kan du enkelt specificera dina önskemål. På BostadsPortal finner du hyreslägenheter i alla storlekar och prisnivåer. Allt från en liten etta med kokvrå till större lägenheter för t.ex. barnfamiljer. Det finns alltid många sökmöjligheter att använda. Du kan välja att söka på hyreskostnad, boyta, antal rum och/eller hyresperiod. Du kan dessutom söka på specifika sökkriterier som altan badkar, öppen spis eller hiss.


Kontakta hyresvärdar

När du söker efter en lägenhet väljer du bland bostadsannonserna för att finna den eller de som verkar intressanta.

När du hittar en trevlig annons, rekommenderar vi att du går in på kartan, och att du ser om den statistik av hyreskostnad, närhet till butiker och kollektivtrafik, m.m, som vi har samlatför att ge dig en så fullständig bild av området du vill flytta till, som möjligt.

För att ansöka om en lägenhet måste du själv kontakta uthyrarna vilket du gör genom att följa länken till kontaktupplysningar i annonsen. Vi rekommenderar vi att du köper ett HittaBostadsPaket för att få tillgång till kontaktinformation. Detta ger dig tillgång till kontaktinformationer till samtligauthyrare på alla bostadsannonserna i t.ex. Halland. HittaBostadsPaketet ger dig också ett försprång kontra alla andra sökande som inte har detta paket, eftersom de allra senaste objektens kontaktinformation först visas för de sökande som har just ett HittaBostadsPaket.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt med uthyrarna med en gång.

Support
Blogg