lägenheter Sandvikens kommun, Kungsgården

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sandviken
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter i Kungsgården

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet i Sandviken kommun, Kungsgården så har du kommit till rätt ställe. På denna sida ser du alla lediga lägenheter som finns att hyra just nu i Kungsgården.

Var uppmärksam på, att den här sidan blott handlar om lägenheter som är i Kungsgården. Är det inte det du letar efter, kan du justera i kriterierna ovan och få fram andra bostäder.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även en möjlighet att låta hyresvärdarna i Kungsgården komma till dig om du vill. Gör en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål samt en bra bild av dig själv och så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en bostad i Sandviken kommun, Kungsgården som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga hyresbostäder i Sverige, inte enbart Kungsgården. Därför har vi flera tusen egna, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från dom flesta andra viktiga sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med uthyrarna i Kungsgården direkt.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Sandviken kommun, Kungsgården just nu, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när rätt lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte blott i Kungsgården men i hela Sverige.

Support
Blogg