lediga lägenheter Gävle

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Gävle
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Lägenheter Gävle

Så du söker lägenhet i Gävle? Så är det dags att gå igång och leta bland alla lediga hyreslägenheter i kommunen här. Här får du överblicken över de tillgängliga lägenhetsannonserna, oavsett om de kommer från små privata hyresvärdar eller från de stora kommunala bolagen. Du kan välja att söka efter lediga lägenheter i Gävle förstahand eller lägenheter Gävle i andrahand.

Gävle kommun är den folkrikaste kommunen i Gävleborgs län och den näst folkrikaste i Norrland. Staden är en hamnsstad med en tradition av militär och handel. Senare blev staden allt mer en industristad med bland annat en stark pappersmasseindustri. Högskolan i Gävle grundades 1977, och ligger i före detta Hälsinge regementes kasernområde på Kungsbäck i Gävle. Kommunen har ett rikt alternativt kulturliv, med många unga musiker och kreativa skapare inom flera kulturområden. Här finner den naturintresserade Boulognerskogen, och för den mer äventyrsintresserade finns även Furuviksparken. För dig som är intresserad av att finna lägenheter i Gävle kan du finna alla typer av boenden, allt från gamla herrskapslägenheter till nyrenoverade moderna lägenhter i Gävle. 

För dig som vill hyra lägenhet i GävleHitta lägenhet i Gävle

Vi finns till för dig som vill hitta hyreslägenhet i Gävle

BostadsPortal Lägenheter Gävle är den perfekta söksidan för dig som vill söker lägenhet i Gävle: här har vi samlat alla tillgängliga hyresannonser med lediga lägenheter i Gävle kommun, även de som ofta kan vara svåra att hitta inne på olika bostadsbolags hemsidor. Vi har också många privata hyresvärdar i kommunen som direkt lägger ut på vår sida. Sök direkt bland hyreslägenheter i Gävle för att finna tillgängliga annonser som passar för dig!

Det är viktigt att du är aktiv i ditt lägenhetssökande

Det finns lediga lägenheter i Gävle! Men när det gäller att söka hyreslägenheter är det först till kvarn som gäller. Hyresannonser kan försvinna inom ett par timmar, när hyresvärden fått nog med ansökningar. Så för att inte gå miste om chansen att finna just din drömlägenhet i Gävle rekommenderar vi ett bevakningsmail för Gävle lägenheter.  Med det prenumererar du på alla nya annonser för lediga lägenheter i Gävle kommun och får besked i din mailbox så fort en ny annons dyker upp. Kom ihåg att bestämma hur ofta du vill få bevakningsmailet, flera gånger om dagen, dagligen eller mer sällan. Gör det till en vana att logga in på vår sajt och skicka intresseanmälan till alla hyresvärdar som du kan. Även om den lägenhet du hittat inte blir din återkommer ofta hyresvärdarna till dig när en annan hyreslägenhet blir tillgänglig om du gjort en bra intresseansökan.

Lägenheter Gävle: så söker du på BostadsPortal

Här på sidan kan du söka bland lediga hyreslägenheter i Gävle. Du kan även ändra dina sökkriterier och söka efter:

  • Hyresperiod: Välj förstahand, andrahand för 0-1 år, eller 1-2 år. Du kan även välja korttidsuthyrning.
  • Under detaljer finner du specifika krav: som enbart pensionär, hiss eller student.
  • Du kan även välja önskemål som exempelvis förrådsutrymme, eller kakelugn.
  • Du kan även ändra din sökning från lägenhet till exempelvis hus under boendetyp
  • Klicka i antal rum, kvadratmeter och den hyra du vill betala.

 
Om du söker lägenhet i mer än en kommun
Här på sidan, och i bevakningsmailet, kan du lätt fylla i vilka geografiska områden du är intresserad av att leta lägenhet i. Detsamma gäller om du söker efter en annan typ av hyresrätt i Gävle än just en hyreslägenhet, exempelvis ett hus, eller vill hyra ett rum i Gävle

Du kan även finna oss på Facebook
BostadsPortal har dels en huvudsida på Facebook där vi lägger ut fina annonser för hela Sverige och delar bloggartiklar och andra tips, men vi har även specifika sidor för olika typer av hyresbostäder i hela landet. Så om du söker lägenheter i Gävle kommun men inte vill få mail från oss kan du istället välja att följa vår Facebooksida för Gävle lägenheter och där få uppdatering av alla nya lägenhetsannonser på vår sajt. Men kom ihåg att du även här måste vara aktiv: de mest attraktiva annonserna försvinner inom några timmar på Facebook.

Student: söker du små lägenheter Gävle?

Om du söker studentboende har vi en studentsida där vi har samlat lägenheter där kraven antingen är att de som ska bo där är studenter eller som är små och billiga, lägenheter eller rum, vilket många studenter efterfrågar. De finns att hitta på bland våra studentbostäder.  Du kan även finna dem genom att följa vår sida på Facebook: Gävle Studentbostäder BostadsPortal. Som studerande kan det ofta vara tufft att ta sig in på hyresmarknaden och därför kan du få hjälp på vår studentavdelning på bloggen med artiklar som både hjälper dig med exempelvis råd från hyresvärden om hur du bäst söker ditt studentboende.

Om du har fler frågor BostadsPortals lägenheter i Gävle kommun kan du finna svaren du letar efter i vår FAQ, eller vända dig direkt till vår kundtjänst som finns tillgängligh på e-post, du hittar länken längst ner på sidan.
 
Lycka till i ditt letande efter lägenhet Gävle!

Support
Blogg