lägenheter | Falu kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Falun
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hyreslägenheter i Falun

För dig som söker efter lägenheter i Falu kommun

Här kan du börja direkt med att söka hyreslägenheter i Falun.  Om du letar efter lägenheter i Falun så har vi samlat alla typer av hyresbostäder, både lägenheter, rum och hus, på vår sajt. På just den här sidan är det dock hyresrätter i Falun i form av lägenheter som du finner, om du inte ändrar i dina sökkriterier högst på sidan, för att inkludera de andra typerna, eller andra kommuner.

Vilken typ av hyreslägenhet söker du?Hyra lägenhet i Falun

Falun kommun är uppdelat i  flera tätorter, de största är förstås kopparstaden Falun, Bjursås, Grycksbo och Svärdsjö. Men du kan även finna lägenheter i de mindre områdena i kommunen, som Sundborn eller Sågmyra.
 På den här sidan kan du söka efter lägenheter av alla typer i Falu kommun. Börja med att klicka i sökkriterierna så att de passar dina önskemål. Första eller andrahand? Söker du en stor lägenhet med fyra rum i Bojsenburg eller en liten 1:a vid Kyrkbacken? Välj i sökkriterierna hur många rum som du söker, och detaljer i lägenheten som om det ingår internet eller kostnad för el i hyran.  Vad önskar du betala i hyra? Fyll i dina kriterier för att få tillgång till alla annonser som uthyres i Falun just nu.

Börja med att bevaka alla nya lediga lägenheter i Falun

Det kommer in flera tusen nya annonser dagligen på BostadsPortal, och därför rekommenderar vi att du börjar prenumerera på nya annonser för lägenheter i Falun. Det gör du genom enklast genom att skapa ett Bevakningsmail. Då får du meddelande i din mailbox varje gång en ny annons på en ledig lägenhet i Falun dyker upp. Vill du hellre få annonser för lägenheter i Falun via Facebook kan du följa vår sida Falu Hus och Stuga eller Falu lägenheter BostadsPortal.

Här kan du kontakta alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Falu kommun

När en ny ledig lägenhet dyker upp som annons gäller det att vara snabb. Attraktiva annonser kan försvinna på några timmar. Därför gäller det att du är väl förberedd, och har en presentation och referenser klara.

Du kan även finna oss på Facebook

BostadsPortal har förstås vår huvudsida på Facebook där vi berättar om nyheter från vår verksamhet, lägger ut fina annonser för hela Sverige och även delar bloggartiklar men du kan också välja att följa en av våra specifika sidor för olika typer av hyresbostäder i hela landet. Så om du söker bostad i Kalmar kommun men inte vill få uppdatering av annonser i din mailbox kan du istället välja att följa BostadsPortals sida för Falu lägenheter och se de nya lägenhetsannonserna. Det är viktigt att du ändå är aktiv: På Facebook är annonserna sällan aktiva mer än en dag, ibland är det bara några timmar innan hyresvärden avpublicerar dem.

Fler frågor om att finna boende?

Om du har frågor om BostadsPortals sajt, exempelvis var en lägenhet i en annons ligger, kan du kontakta oss på kundtjänst via telefon eller e-post. 

Lycka till!

Support
Blogg