lägenheter | Borlänge kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Borlänge
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hitta nästa lägenhet i Borlänge här

BostadsPortal samlar hela hyresmarknaden! Letar du efter lägenheter i Borlänge? Här kan du söka efter alla tillgängliga Hyreslägenhetsannonser i Borlänge som finns ute på marknaden just nu.


Lätt att söka

Om du letar efter en hyreslägenhet i Borlänge kommun så har du kommit till rätt sida. Här hittar du alla lediga lägenheter, som går att hyra just nu i Borlänge. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" enkelt välja om du vill söka efter bostadsannonser med lägenheter, i förstahand eller andrahand.


Kontakta uthyrare

På BostadsPortal samlar vi alla lediga hyresrätter i Sverige. Vi har tusentals egna unika bostadsannonser, samt andra tusentals annonser från de flesta andra viktiga portalerna med hyresannonser från hela landet. Det har vi för att du snabbt ska kunna få en överblick av hela marknaden med en sökning. När du sen ska söka en bostad måste du alltid kontakta bostadsannonsören direkt.

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta hyresvärdarna i Borlänge kommun med en gång.


Bevaka nya annonser på mail

Om du inte skulle finna just den rätta lägenhetsannonsen just nu, så kan du prenumerera på ett gratis Bevakningsmail, och på så sätt få ett besked omedelbart när en ny och kanske intressant lägenhet dyker upp i Borlänge kommun.


Observera, att den här sidan endast handlar om lägenheter som ligger i Borlänge kommun i Dalarna län. Om du inte vill ha boende i just Borlänge, eller om du vill söka efter lägenheter i fler än en kommun samtidigt, kan du enkelt ändra i dina sökkriterier ovan och därmed se nya möjligheter som kanske passar dig bättre.


Fler frågor?

På BostadsPortal vill vi gärna svara på dina frågor för att hjälpa dig närmare din nästa lägenhet. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst med dina funderingar, men du kan även hitta vanliga frågor i vår FAQ , och du kan hitta tips och tricks på bloggen.


Lycka till med din jakt på den rätta hyresbostaden!

Support
Blogg