lägenheter | Karlskrona kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Karlskrona
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Lägenheter i Karlskrona i Blekinge

SökkriterierHyra lägenhet i Karlskrona kommun

Önskar du att hitta en lägenhet i Karlskrona, har du kommit till rätta sidan. Här har du chansen att enkelt hitta rätt hyreslägenhet i bostadsdjungeln. På Bostadsportal har du möjlighet att hitta alla lediga hyreslägenheter, vi har samlat alla hyresannonser. Vi har dessutom privata hyresvärdar i kommunen som publicerar annonser direkt på vår hemsida. Hos oss kan du söka lägenhet i dag i Karlskrona för att finna en lägenhet som passar dig!
 
Karlskrona är den fantastiska hamnstaden där skärgården är en stor del av området, med sina 1650 olika öar. Staden har haft en lång historia både med militär och handel. Men idag präglas området med av blå dagar med boende precis vid kusten. Här möts man av friska havsbrisar och fantastiskt badvatten. 

Karlskronas olika områden

Stadens centrala delar kallas för skärgårdsstaden, stadsdelen är belägen på Trossö samt några närliggande holmar som bland annat: Dragsö, Saltö, Björkholmen, och Stumholmen. Stumholmen tillhörde länge flottan men är numera öppen för allmänheten och dessutom ett bostadsområde. Till tätorten hör vidare den norrut ganska stora ön Vämö och dess intilliggande öar (Mellanstaden). I detta området finns flera stora bostadsområden som Hästö, Gräsvik, Pantarholmen, Annebo, Galgamarken, Kungsmarken, Marieberg, Långö och Bergåsa. Mariedal är en stadsdel med villabebyggelse.

För dig som söker lägenhet i Karlskrona

BostadsPortal passar utmärkt när du ska starta ditt bostadssökande: Här har vi samlat alla lediga lägenheter i landet samt även de som ofta döljs inne på olika bostadsbolags webbsidor. Här kan du välja fritt bland våra sökkriterier, så har du möjlighet att hitta den hyresbostad som du vill ha. Du har möjlighet att söka i både första och andra hand, och kan skräddarsy din sökning så att den passar dig som exempelvis letar lägenhet som student, par, pensionär. Passa på att göra en sökning på sidan där du specificerar dina önskemål som exempelvis balkong eller hiss, du kan också specificera sökningen på antal rum och min- och maxhyra.

Öka dina chanser - Sök aktivt!

De attraktiva annonserna försvinner fort! De attraktiva annonserna ligger ibland bara några dagar på vår sajt innan de tas bort av uthyraren. För att öka dina chanser kan du använda dig av vårt bevakningsmail och få besked så fort en hyreslägenhet i Karlskrona kommun som passar dina önskemål kommer ut. Med vårt bevakningsmail kan du, på samma sätt som i sökfunktionen, välja dina viktigaste önskemål. Du ställer även in hur ofta du vill få bevakningsmailet och kan därmed bestämma hur ofta du vill logga in på sajten för att se de annonser över hyreslägenheter i Karlskrona vi kan erbjuda dig.Du kan även välja att få dina annonser i ditt Facebook flöde genom att gilla exempelvis Karlskrona Bostäder BostadsPortal.


 
Om du behöver få tips och hjälp hur du ska gå tillväga när du söker din bostad så rekommenderar vi varmt att läsa vår blogg, där har vi konkreta tips och råd från bostadssökande. Du kan också läsa vår FAQ eller vända dig till våran kundtjänst via telefon och epost som kan svara på dina frågor.

Support
Blogg