lägenheter (4:or) Göteborgs kommun, Hisings Backa

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
4 - 4 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 4:or i Hisings Backa

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet 4:a i Göteborg kommun, Hisings Backa så har du kommit till rätt ställe. På denna sida hittar du alla lediga lägenheter 4:or som det är möjligt att söka just nu i Hisings Backa.

Tänk på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är 4:or och som ligger i Hisings Backa. Om du inte söker just det, kan du justera i sökkriterierna ovan och få presentera andra hyresrätter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte endast Hisings Backa. Av den grund visar vi tusentals egna, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från alla andra betydelsefulla portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Hisings Backa omedelbart.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även möjligheten att låta hyresvärdarna i Hisings Backa hitta dig i stället. Upprätta en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du bli kontaktat av hyresvärdar, som har en bostad 4:a i Västra Götaland län, Göteborg kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något alldeles speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Göteborg kommun, Hisings Backa just nu, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen får du direkt mail när rätt lägenhet 4:a dyker upp.

Support
Blogg