lägenheter (4:or) Borås kommun, Bredared

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
4 - 4 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 4:or i Bredared

Sökkriterier

Söker du en lägenhet 4:a i Borås kommun, Bredared så har du kommit till rätt ställe. Här kan du finna alla lediga lägenheter 4:or som det är möjligt att hyra just nu i Bredared.

Tänk på, att denna sida endast handlar om lägenheter som är 4:or och som ligger i Bredared. Om du inte vill ha just det, kan du ändra i sökkriterierna ovan och få presentera andra lägenheter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga hyresrätter i hela Sverige, inte endast Bredared. Därför har vi tusentals fina, unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra viktiga portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Bredared direkt.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också en möjlighet att låta hyresvärdarna i Bredared komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en lägenhet 4:a i Västra Götaland län, Borås kommun som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt bostad i Borås kommun, Bredared just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när en ny lägenhet 4:a dyker upp.

Support
Blogg