lägenheter (4:or) Uppsala kommun, Björklinge

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
4 - 4 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 4 ROK i Björklinge

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet med 4 rum i Uppsala kommun, Björklinge så har du kommit till rätt sida. På denna sida kan du finna alla lediga lägenheter 4 ROK som det går att söka för tillfället i Björklinge.

Var uppmärksam på, att denna sida endast handlar om lägenheter som är 4 ROK och som ligger i Björklinge. Om du inte vill ha just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra lägenheter.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga lägenheter i Sverige, inte bara Björklinge. Av den grund har vi tusentals egna, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Björklinge direkt.

Öka dina chanser

Du har också möjligheten att låta uthyrarna i Björklinge komma till dig i stället. Gör en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en lägenhet med 4 rum i Uppsala län, Uppsala kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt bostad i Uppsala kommun, Björklinge just nu, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen får du omedelbart besked när en passande lägenhet med 4 rum annonseras.

Support
Blogg