lägenheter (4:or) Stockholms kommun, Farsta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
4 - 4 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 4 rum i Farsta

Sökkriterier

Söker du en lägenhet med 4 rum i Stockholm kommun, Farsta så har du kommit till rätt ställe. På denna sida kan du finna alla lediga lägenheter med 4 rum som det går att söka för tillfället i Farsta.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är med 4 rum och som ligger i Farsta. Om du inte vill ha just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra möjligheter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte endast Farsta. Därför har vi flera tusen fina, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med uthyrarna i Farsta direkt.

Sökesannons

Du har även möjligheten att låta uthyrarna i Farsta komma till dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en bostad med 4 rum i Stockholm län, Stockholm kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Stockholm kommun, Farsta just nu, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när rätt lägenhet med 4 rum dyker upp.

Support
Blogg