lägenheter (4:or) Piteå kommun, Roknäs

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Piteå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
4 - 4 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 4 rum i Roknäs

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet 4 ROK i Piteå kommun, Roknäs så har du kommit till rätt sida. På denna sida kan du se alla lediga lägenheter med 4 rum som det går att hyra just nu i Roknäs.

Var uppmärksam på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är med 4 rum och som ligger i Roknäs. Om du inte söker just det, kan du ändra i sökkriterierna ovan och få presentera andra bostäder.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga lägenheter i Sverige, inte bara Roknäs. Av den grund har vi flera tusen egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från alla andra ansedda hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Roknäs med det samma.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också en möjlighet att låta uthyrarna i Roknäs hitta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en lägenhet 4 ROK i Norrbotten län, Piteå kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något alldeles speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt bostad i Piteå kommun, Roknäs just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen får du omedelbart besked när rätt lägenhet 4 ROK annonseras.

Support
Blogg