lägenheter (4:or) Borgholms kommun, Färjestaden

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borgholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
4 - 4 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 4 rum i Färjestaden

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet 4:a i Borgholm kommun, Färjestaden så har du kommit till rätt ställe. På denna sida kan du se alla lediga lägenheter med 4 rum som det är möjligt att söka just nu i Färjestaden.

Tänk på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som är med 4 rum och som ligger i Färjestaden. Om du inte vill ha just det, kan du justera i sökkriterierna ovan och få presentera andra möjligheter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte endast Färjestaden. Av den grund visar vi tusentals egna, unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra ansedda portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du komma i kontakt med hyresvärdarna i Färjestaden direkt.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna i Färjestaden komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en lägenhet 4:a i Kalmar län, Borgholm kommun som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt bostad i Borgholm kommun, Färjestaden just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när rätt lägenhet 4:a dyker upp.

Support
Blogg