lägenheter (3:or) Göteborgs kommun, Hisings Backa

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
3 - 3 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 3:or i Hisings Backa

Sökkriterier

Söker du en lägenhet 3 ROK i Göteborg kommun, Hisings Backa så har du kommit till rätt ställe. På denna sida ser du alla lediga lägenheter 3:or som det går att söka just nu i Hisings Backa.

Tänk på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är 3:or och som ligger i Hisings Backa. Om du inte söker just det, kan du ändra i kriterierna ovan och få presentera andra möjligheter.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga hyresbostäder i Sverige, inte endast Hisings Backa. Därför visar vi flera tusen egna, unika lägenhetsannonser, samt lägenhetsannonser från de flesta andra betydelsefulla sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Hisings Backa direkt.

Öka dina chanser

Det finns också en möjlighet att låta uthyrarna i Hisings Backa kontakta dig om du vill. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en lägenhet 3 ROK i Västra Götaland län, Göteborg kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du söker något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt lägenhet i Göteborg kommun, Hisings Backa just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få direkt besked när en passande lägenhet 3 ROK annonseras.

Support
Blogg