lägenheter (3:or) Umeå kommun, Sävar

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Umeå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
3 - 3 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 3 ROK i Sävar

Sökkriterier

Söker du en lägenhet 3:a i Umeå kommun, Sävar så är du på rätt ställe. På denna sida ser du alla lediga lägenheter 3 ROK som det går att hyra för tillfället i Sävar.

Tänk på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som är 3 ROK och som ligger i Sävar. Om du inte vill ha just det, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra hyresrätter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte bara Sävar. Av den grund visar vi tusentals egna, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från de flesta andra betydelsefulla sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du komma i kontakt med uthyrarna i Sävar omedelbart.

Sökesannons

Du har också möjligheten att låta hyresvärdarna i Sävar komma till dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en bostad 3:a i Västerbotten län, Umeå kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt bostad i Umeå kommun, Sävar just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen får du direkt besked när rätt lägenhet 3:a dyker upp.

Support
Blogg