lägenheter (3:or) Uppsala kommun, Björklinge

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
3 - 3 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 3 ROK i Björklinge

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet 3:a i Uppsala kommun, Björklinge så har du kommit till rätt ställe. På denna sida ser du alla lediga lägenheter 3 ROK som det är möjligt att söka för tillfället i Björklinge.

Var uppmärksam på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är 3 ROK och som ligger i Björklinge. Om du inte söker just det, kan du justera i kriterierna ovan och se andra hyresrätter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga hyresrätter i Sverige, inte bara Björklinge. Av den grund visar vi flera tusen fina, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Björklinge direkt.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också en möjlighet att låta uthyrarna i Björklinge kontakta dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktat av uthyrare, som har en bostad 3:a i Uppsala län, Uppsala kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt bostad i Uppsala kommun, Björklinge just nu, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och sen får du omedelbart mail när en passande lägenhet 3:a dyker upp.

Support
Blogg