lägenheter (3:or) Uppsala kommun, Bälinge

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
3 - 3 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 3 rum i Bälinge

Sökkriterier

Söker du en lägenhet med 3 rum i Uppsala kommun, Bälinge så är du på rätt ställe. På denna sida kan du finna alla lediga lägenheter med 3 rum som det är möjligt att söka för tillfället i Bälinge.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är med 3 rum och som ligger i Bälinge. Om du inte vill ha just det, kan du justera i sökkriterierna ovan och se andra hyresrätter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresrätter i Sverige, inte bara Bälinge. Därför visar vi tusentals egna, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från alla andra betydelsefulla portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med uthyrarna i Bälinge omedelbart.

Öka dina chanser

Det finns också en möjlighet att låta hyresvärdarna i Bälinge komma till dig i stället. Skapa en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktat av hyresvärdar, som har en bostad med 3 rum i Uppsala län, Uppsala kommun som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt bostad i Uppsala kommun, Bälinge just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när en passande lägenhet med 3 rum dyker upp.

Support
Blogg