lägenheter (3:or) Uppsala kommun, Almunge

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
3 - 3 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 3 rum i Almunge

Sökkriterier

Söker du en lägenhet 3 ROK i Uppsala kommun, Almunge så har du kommit till rätt ställe. På denna sida kan du hitta alla lediga lägenheter med 3 rum som det är möjligt att hyra för tillfället i Almunge.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är med 3 rum och som ligger i Almunge. Om du inte vill ha just det, kan du justera i kriterierna ovan och se andra lägenheter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga lägenheter i Sverige, inte endast Almunge. Därför har vi tusentals fina, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från alla andra viktiga hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Almunge med det samma.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också en möjlighet att låta hyresvärdarna i Almunge kontakta dig om du vill. Upprätta en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du kontaktas direkt av uthyrare, som har en bostad 3 ROK i Uppsala län, Uppsala kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Uppsala kommun, Almunge just nu, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när en passande lägenhet 3 ROK annonseras.

Support
Blogg