lägenheter (3:or) Knivsta kommun, Knivsta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Knivsta
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
3 - 3 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 3 ROK i Knivsta

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet med 3 rum i Knivsta kommun, Knivsta så har du kommit till rätt ställe. Här kan du se alla lediga lägenheter 3 ROK som det är möjligt att hyra just nu i Knivsta.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är 3 ROK och som ligger i Knivsta. Om du inte söker just det, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra hyresrätter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga hyresrätter i hela Sverige, inte endast Knivsta. Därför har vi tusentals fina, unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra ansedda hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Knivsta med det samma.

Öka dina chanser

Det finns också en möjlighet att låta hyresvärdarna i Knivsta komma till dig om du vill. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en lägenhet med 3 rum i Uppsala län, Knivsta kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något alldeles speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt lägenhet i Knivsta kommun, Knivsta just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen får du omedelbart besked när en passande lägenhet med 3 rum annonseras.

Support
Blogg