lägenheter (3:or) Piteå kommun, Rosvik

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Piteå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
3 - 3 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 3:or i Rosvik

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet med 3 rum i Piteå kommun, Rosvik så har du kommit till rätt ställe. På denna sida kan du hitta alla lediga lägenheter 3:or som det är möjligt att söka för tillfället i Rosvik.

Tänk på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är 3:or och som ligger i Rosvik. Om du inte söker just det, kan du ändra i sökkriterierna ovan och få presentera andra möjligheter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga hyresbostäder i Sverige, inte endast Rosvik. Av den grund har vi flera tusen egna, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från alla andra betydelsefulla sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Rosvik med det samma.

Sökesannons

Du har även en möjlighet att låta uthyrarna i Rosvik komma till dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en bostad med 3 rum i Norrbotten län, Piteå kommun som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du söker något alldeles speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt bostad i Piteå kommun, Rosvik just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när en passande lägenhet med 3 rum dyker upp.

Support
Blogg