lägenheter (3:or) Sandvikens kommun, Kungsgården

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sandviken
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
3 - 3 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 3 rum i Kungsgården

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet med 3 rum i Sandviken kommun, Kungsgården så har du kommit till rätt sida. På denna sida kan du finna alla lediga lägenheter med 3 rum som det går att söka just nu i Kungsgården.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är med 3 rum och som ligger i Kungsgården. Om du inte söker just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra lägenheter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga lägenheter i Sverige, inte bara Kungsgården. Därför har vi tusentals egna, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från alla andra betydelsefulla portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med hyresvärdarna i Kungsgården med det samma.

Sökesannons

Du har även en möjlighet att låta hyresvärdarna i Kungsgården kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en bostad med 3 rum i Gävleborg län, Sandviken kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Sandviken kommun, Kungsgården just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när en passande lägenhet med 3 rum dyker upp.

Support
Blogg